Stjärnglans

Julen blev så himla bra. Jag hade inga förväntningar och tog det precis som den kom. Det är då det blir så bäst :)



Den fina duktningen och den vackra granen :) (väldigt poppis hos katterna)


Två långa stiliga karlar                                         Jag och favoriten!!!!!


Slitsamt att fira jul när man är lite ;)

//Sandy



Mycket har hänt

Det har hänt en del sedan sist. Inga tråkiga saker, bara kul :) Har haft myskväll hos Linn och fick träffa Lina för första gången på se sådär 5-6 månader. Hade det riktigt trevligt och det blev massa pepparkaksbakande. Vi skulle bla. göra ett utedass till Linns pepparkakshus... det slutade med en busskur med ängeln Gabriel på!


Utedasset som blev till Busskur. Och de fina kaninerna :)


Frida, Linn & Lina pysslar...

I Tisdags fick jag träffa tjejerna sedan högstatietiden. I Gymnasiet gled vi dock isär men har alltid kunnat ta vid där vi slutade sist. Gissar att det är det som är äkta vänskap. Trevligt hade vi och vi fick även känna på Malins lilla knodd i magen :) Sen fick vi träffa den sötaste lilla hund.. Novia! Gud vilket sötsak!!!


Linda känner på Liten i magen :)


Jag och Linda fick massor utav kramar och kärlek utav Novia <3

//Sandy







FF 2010

I lördags var vi på Fitnessfestivalen. Fick se hur mycket dom som tävlar kämpar även fast jag vet hur tufft dom har de dagarna innan med att tex. inte dricka någon vätska på 2 dygn, intag på 500kcal/dag osv. Här följer lite bilder:











Lite gos hann vi med oxå :D

Annars var det första invägningen sedan 2 veckor tillbaka. Sist jag vägde mig hade jag endast gått ned 0.1kg. Behöver jag säga att musten gick ur mig en aning. Men tillät mig att deppa lite den kvällen och vara arg. Men sen tog jag nya tag och nu visade vågen på -2.4kg!!! Jippy!!!!

//Sandy


Som i en bubbla

Jag har en förmåga att "låsa" in mig i en bubbla när saker och ting blir för mycket. Jag är tyvärr en människa som lätt blir stressad. Inte när det är mycket att göra på jobbet osv utan när det händer mycket hemma. Jag är arbetslös för tillfället, har ingen a-kassa med ska söka alfa kassa. Bara detta i sig är ett projekt då de ska ha tusentals papper i orginal, intyg ifrån Komvux + kursplan. Inte så farligt tänker ni. Problemet är att jag har förlängt studierna till april 2011. Så än finns det ingen kursplan då de ska flytta skolan, kurserna, bli annan lärare, ingen distanskurs osv. Så ingen kan svara på något vilket gör att jag faktiskt kanske inte får någon alfa kassa försen i slutet på Januari. Så då blir jag stressad över detta då pengarna jag sparat faktiskt tar slut snart! Pengar, pengar pengar, ett evigt problem!

Så ber om ursäkt om jag frånvarande och inte sådär super glad hela tiden!

//Sandy


RSS 2.0