Hemskheter

Satt och läste på aftonbladet och hittade en artikel om en tjej ( Ida Wassås) ifrån norge som precis gått bort i cancer. I hennes blogg stod ett brev till henne ifrån en vän så nu sitter jag här och stor gråter:

"Det fineste i livet, det vet jeg nå
Det er all kjærlighet man kan få
Du gav så villig, du delte lett
Selv i din smerte ble andre sett.

Du vakre Ida, du lever her
I mitt hjerte du er meg nær
Selv om døden tok deg fra meg
Du følger meg på livets vei

En venn for livet du alltid var
Jeg bevarer i hjertet de minner vi har
Jeg visste det lenge, men jeg fortsatte å tro
En del av meg døde da de sa at du dro

Jeg skjønte du var borte da de sa du var dratt
Noe stilnet i meg som en stjerneløs natt
Men det døden aldri fra oss tar
Er vissheten om gleden du i deg bar

Ingen var lik deg, det går ikke an
Du gjenspeiler diktet om fotspor i sand
En venn til det siste det var du så visst
Du bar meg på veien de dager jeg var trist

Så kjære min Ida, jeg savner deg så
Jeg vet jo at livet må videre gå
Jeg bærer deg med meg i tanker og sinn
Og ser deg i løvet som blafrer i vind

Jeg tar nå farvel slik du lærte meg, Ida
Jeg kysser min hånd og tenker på ti’a
Ti’a vi delte, du står meg så nær
Jeg vinker til himmelen, der vet jeg du er.
***
Glad i deg for alltid, Ida!
                                                                    Din venn, Susanne."


Så kom jag så klart att tänka på killens fina moster M som just nu går igenom en tuff behandling för sin cancer. Jag hoppas verkligen att hon ska ta sig igenom denna skit sjukdom för hon är en otrolig kvinna med sådan glädje och styrka. Hon har gjort ett stark intryck på mig. Hon är alltid så pigg när vi träffar henne, går turer på fjället osv. så det är så svårt att ta till sig att hon faktiskt är riktigt sjuk. Nej fy, något tråkigt besked vill vi inte ha. Så positiva tankar och glada minnen!

//Sandy


Julkalender 2010

Årets julkalender heter Hotell Gyllende Knorren... Handlar tydligen om familjen Rantanen. Nu är min längtan efter julkaldenern förstörn. Dessa finska namn!!

//Sandy

En liten olycka

Här om dagen var lilla mamma med om en olycka. Mamma skulle resa sig upp för en tjej som skulle kliva utav och precis då svänger en bil ut framför bussen så denna får tvärnita. Så mamma flyger genom bussen och skadar ena handen, huvudet osv. Så väl inne vid torget svimmar mamma utav och när hon vaknar är ambulansen där och satt på henne stödkrage och lagt henne i en sådan där madrass som man blåser upp för att stabilisera kroppen ifall något är skadat. Som tur var gick det bra i förhållande till smällen. Men nu är hon hemma och har ont. Har fått hjälpa henne med att fixa tabletterna hon skulle ha för det hade ju så klart läkaren glömt göra. Men nu är det fixat iaf :) Hoppas bara på att hon inte ska få några skador i efterhand som wiplach.

Nu ska jag bege mig för min andra natt utav tre. Tänk, imorn gör jag min sista. Men har redan fixat ett extra jobb fram tills att jag hittar något annat vilket känns jätte skönt. Jag vill INTE bara gå hemme.

Trevlig helg!
//Sandy




Ett litet farväl






Fick en fin blomma utav mina arb.kamrater som tack för dessa 2 1/2 åren som gått. Det känns märkligt men ändå lite som att jag får livet tillbaka. Jag har jobbat nätter och inte haft orken för saker som jag annars brinner för. Allt har fått komma i 2:hand tyvärr. Visst kommer sakna vissa personer och en trygg ekonomi. Men det löser sig alltid!!

//Sandy


Blandade känslor

När man slutar ett jobb efter 2 1/2 år gör man det med blandade känslor...
men något jag inte kommer sakna är magknipet, huvudvärken, ryggvärken, att tappa tidsuppfattning, datum och dagar. Efter att ha jobbat nätter nu i 7 månader inser jag att jag inte gjort för nattjobb. Motvilligt har jag fått erkänna att min kropp tar skada utav detta och att det tar på en både fysiskt och psykiskt. Min kropp är inställd på sömn när det är mörkt och jag vill ha tid över för annat än just bara jobba. Jag älskar livet och vill hinna med att leva det. Jag vill ha ork för mina nära och kära, göra det jag gillar som att tex. träna. Så på så sätt ska det bli positivt att sluta här även om det känns jobbigt. Men det jobbiga är nog att framtiden blir så osäker ekonomiskt. Men jag ska klara detta och det gäller att inte ge upp. Jobben kommer inte till en utan man får kämpa, vara envis och visa att man vill! Så nu ska jag tanka positiv energi :)

//Sandy


Salt och solvik

I torsdags åkte jag med killen till A-a. Har varit sjuk i två veckor och knappt kunnat jobba. Så himla trött på att vara sjuk men har legat nedbäddad och blivit omhändertagen, fått massa vitaminer och svärmors mat :) Men i lördags mådde jag helt ok och åkte till Solvik. Jätte mysigt och Selma visade vad hennes lungor gick för. Så för att låta föräldrarna vila lite tog vi en promenad.  Bära skulle man tydligen göra vilket jag bara tyckte var mys <3


Selma låg nedbäddad ordentligt ;)


Farbror är ute och promenerar. Vågade inte stanna då han var rädd och lillan skulle börja skrika igen <3

//Sandy

Välkommen Selma <3

Den 9:e oktober, på utsatt datum kom du... Det blev en liten prinsessa :) Ljuvig, charmig, underbar och redan lite små kaxig... en liten Ronja Rövardotter med massa hår och sned näsa. Älskad och välkommen är du.


Nya stjärnan i familjen


Två mycket stolta föräldrar!

//Sandy

Seeexy

Säger bara en sak... wow! Såg bilder på kelly osbourne och hon har verkligen blivit jätte fin :)







//Sandy


Hej på Mârten!

Har varit ledig i en vecka och det har varit UNDERBART!!!

Har träffat Linn som är hemma ifrån Australien, gjort matteprov, tränat och varit i Arvika. Träffade killens vän som fick en liten dotter för 3 månader sedan, kollade på kort ifrån där dom bor. Så nu är en tur dit upp bokad till våran. Helt underbart ställa med höga berg och vacker natur. Sen kom Frida och Simon på lördagen för att gå på mârten. Så blev en dounut och en festis :) Sen bjöds det på kålsoppa hemma hos svärföräldrarna. Trevligt att träffa hans familj och släkt lite. På kvällen var det fest hos Anna och vi hade riktigt kul! :D Precis lagom utav allt hihi. Igår åkte vi tyvärr hem då jag jobbar natt igen. Men det blev en liten tur till frida och Simon igen för spelkväll och pizza. Satt där det skulle kan man säga.

Annars har jag sökt lite jobb så får vi se vad det blir. Lite ont i magen får man då jag absolut inte vill sitta hemma. Hatar att inte ha något att göra!

//Sandy

RSS 2.0