Smärta

Var på Thaimassage idag... Riktigt skönt OCH smärtsamt! Var inte riktigt beredd på att hon skulle dra i fingrar och tår så att de knakade vilket var lite obehagligt. Men jag tror hon visste vad hon höll på med ;) För nu är jag riktigt mjuk i kroppen och ryggen känns inte alla spänd eller stel :) Dock bröt hon av en nagel med sin "bryta-fingrarna-teknik"!


Överraskning

Kom hem efter en toppendag i Karlstad och älskling överraskade med presenter! Ett snyggt fodral till iPhonen och imorn blir det Thaimassage i en hel timme :)


Kräftkalas

Igår var vi på kräftkalas! En trevlig liten tillställning men besvikna över räkorna. De luktade, ursäkta uttrycket, rumpa! Vissa sade att de luktade ammoniak... äcklig doft var det isf! Så de färska räkorna fick slängas. Blev impad på min man som inte äter skaldjur ändå fick i sig en tio kräftor! Tror nog ändrat uppfattning och faktiskt tyckte det var gott ;)


Lite smått

Idag hälsade vi på Emilia för första gången, som hunnit bli två veckor :) En liten charmig tös med mycket hår!
Tror grabbarna också fastnade för den lilla :)



Förändringen


En liten förändring


Kalasering

Gårdagens inlägg:
Min syster fyllde år här om veckan. Så igår åkte jag till mamma där hon bott under veckan för att fira henne. Igår kväll gick vi ut på Tempel och åt och idag kom mormor och moster för att fira henne med oss :) Två trevliga dagar!


Helgen

I helgen var vi i Norska Tusenfryd med Lasse och Janni. Vi hade en riktigt trevlig dag och vädret var på vår sida. Strålande solsken :) Annars har det varit träning och på söndagskvällen kom svärföräldrarna med kantareller... och en massa nya husdjur ;) Tyckte till slut att det kröp spindlar och andra småkryp på hela kroppen!


Välkommen lilla E

Igår kväll skulle vi ut och äta med några vänner på Barbord. Men istället blev våra vänner föräldrar till en liten tjej på förmiddagen så detta fick ställas in. Vi skulle passa på innan det planerade kejsarsnitt den 15, men någon hade bråttom :) Välkommen till världen Emilia!


Armbandet

Såg att bilden på armbandet aldrig kom upp... Såhär ser det iaf ut :)


Fuck cancer

Det finns inget fint sätt att säga det på. Cancer är en sjukdom som drabbar de allra yngsta till de äldsta. När man får besked om att någon närstående fått denna diagnos vill man just bara skrika "fuck cancer!". Därför gjorde jag ett bidrag till UngCancer genom att beställa detta armband som beskriver alla känslor den dagen fina Marianne fick sin diagnos. Nu har hon varit ifrån oss i lite mer än ett år men hon finns alltid med oss <3


De senaste

De senaste dagarna har det inte hänt mycket. K mosade en geting, jag har haft feber, balanserat ett glas på en gravidmage, insett att luggen borde klippas och fått massa pussar.


Ett tips

Har alltid haft långa fransar med de slits av mascara så prövade Xlash för att bygga upp dem igen. Lite längre tycker jag allt att de blivit :)


Slapp dag

Idag har jag varit ledig :) Har gått på stan, lekt med Selma och nu är det myskväll med vänner!


Lite nytt


Vackraste

I helgen gifte sig mina fina vänner Frida och Simon. Så himla vackert bröllop och trevlig middag och fest. Att få följa dem under tre dagar, se deras kärlek till varandra och fått äran att vara brudtärna var helt otroligt! Nu önskar jag dem all lycka och en trevlig bröllopsresa <3


RSS 2.0