En skön tur


Nya pjucks

Dessa dojor får bli mina nya arbetsskor i sommar. Det är ett par Ecco VIBRATION 2. Prövade dem i affären men då var strlk39 lite för stora så beställde ifrån deras hemsida i en strlk38. Detta för att dom inte hade dom i affären och inte skulle få in flera. De var sjukt sköna på foten iaf :) Sen skulle de vara svalkande och dämpa stötar. Då det kommer bli en del spring på hårt golv kommer de vara perfekta + att de är lätta att trampa i och ur. Nu ska jag sätta på mig Nike skorna och ta en promenad runt sågudden :)

Lite firande

Jag och klasskompisen J firade med lite vin nu när sista tentan är färdig och inlämnad. Nu väntar två veckors metodarbete!


Ett trevligt slut

Idag har jag suttit inne och pluggat. Det tar emot i det fina vädret, men måste göras. Vid 5 tiden följde jag med K då han skulle bada och på hemvägen blev det glass :) Denna vecka avslutades med grill/filmkväll hos vänner. Ett trevligt avslut på veckan! Nu natten och imorn väntas bröllopsplanering hemma hos F!

Följande bilder är från badturen idag, blommor jag plockade i Holmedal (där jag blev attackerad av mygg) och en solbränd och trött jag. Natti natt :)


Svärpäronen

Idag tog vi sovmorgon till kl10. Riktigt gott och K behövde det minst sagt! Efter frukost blev det en tur till svärpäronen i Holmedal för sol och bad. Temperaturen i vattnet visade 18grader så det tog en stund för mig innan jag doppade mig men till slut hoppade jag i. Så nu är vi hemma och kollat på mästarnas mästare och ätit äppelpaj med vaniljvisp! :) Nu väntar ESC!


Tiger

Är man liten måste man vara stark. Så denna lilla tiger fick följa med hem för att sen följa med till Uppsala. Börjat bli lite pirrigt nu när det snart är dags för K:s bror och A för det planerade kejsarsnittet. Nu är det bara att hoppas att den lilla klarar sig på utsidan, att han blir stabil under x antal timmar och att operationen går bra i sådana fall. Tant Sandra och farbror K ser fram mot att se dig växa upp till en självständig liten kille som får njuta av livet :)


Sommarvärme

Underbart väder ute. Så tog med mig böckerna ut för att plugga. Lite väl mycket plugg nu så därför bloggar jag inte så mycket. Sen skriver K sin C-uppsats och hinner inte med så mycket annat. Han åker vid 07.15 och kommer hem vid 20.00. Vet hur jobbigt det är att sitta i skolan så länge och bara mata på med kunskap och få ned det i ord. Så försöker hjälpa honom så mycket det går genom att sköta om hemmet och ge honom lite tid när han väl är hemma.

Sen ska K:s bror och hans sambo snart få sin lilla son. Nu är det bara två veckor kvar tills de ska till Uppsala för kejsarsnitt och vi alla håller tummarna för att det ska gå bra.

Min systerson har det hänt lite saker för, inga positiva och han får nu ta konsekvenserna av sina val. Det är så frustrerande och jag vet inte hur jag ska hjälpa honom. Men jag finns här och så mycket mer kan jag inte göra. Men jag är en orolig människa när mina nära inte mår bra och jag märker hur det tar energi, tyvärr! Men annars är livet gott och jag uppskattar alla goa stunder och har mycket att se fram mot :)


Första gången

För första gången på ca 15år prövade jag på orientering. Minns det inte som kul utan något jag undvek på idrottslektionerna. Men det var faktiskt kul! Så får nog bli några fler gånger som ett roligt avbrott på annan träning :) På hemvägen delade jag, K och svärmor på pizza hemma hos oss. Ett bra avslut på dagen :)


Fina

När vi fyllde år fick vi två fina orkidéer av svärmor. De har blommat ända sedan dess och är superfina! En gul/lila och en vit/gul :)


Myspys

Full rulle just nu kan jag säga så bloggen har fått lite vila. Var med svärmor och K:s brors tjej till IKEA. Blev lunch på Vero först och det var lika gott som vanligt :) Hittade massa fint på IKEA och började drömma mig bort till den dagen man har hus. Nu vila resten av kvällen och godingen lagar lyxmat :)


Pirr pirr

Pirrar fortfarande i magen när jag ser denna karl. Extra fin var han i förrgår i sin tröja som han fick i present av barndomsvännen R (moods of norway). 


image description

Denna veckan är lugnare än förra. Så himla skönt att den förra veckan är över. Det var alldeles för mycket på en och samma gång. Det var jobbintervjuer, fixande inför Kristians 30-årskalas, metodvecka och fixande hemma. Men nu är det hemtentan som gäller så ska fortsätta skriva... Ha det gott!


Aldrig mer!

Det blev ett kalas som heter duga i lördags. Lyckat som tusan och alla verkar hålla med :) Lite för mycket dricka men inte ofta ens älskling fyller 30år!


Vit choklad och hallon

Gjorde muffins med vit choklad, hallon och blåbär ikväll inför Ks födelsedag i morgon. De blev supergoda med den söta chokladen och de syrliga bären. Ett litet tips från mig!


 

 

 

 

 

 


Prickigt och fint

Idag fick jag den superfina namntavlan som Molly ska få. Tavlan är gjord av fina Malin (http://annamalinsrum.blogg.se">annamalinsrum.blogg.se). Är verkligen nöjd! Så nu väntar ett litet paket som ska överlämnas i morgon :)


Göttit

Ibland kan man få allt det man vill ha... eller nästan iaf. Fridolin hade bakat mina favorit cupcakes med baileysfrosting som hon serverade på ett fint fat. Allt blev mitt, japp fatet också ;)


Lek och bus

Idag blev det spontant besök hos lilla S och mamma A. Det blev både gunga, leka i sandlådan och en promenad till sjön för att konstatera att vattnet var för kallt att bada i. Lilla S älskar nämligen att bada så vi lovade att göra det när det är varmare ute, och i vattnet!

 


RSS 2.0