Jag fortsätter på min resa


Ja man kan säga att min viktnedgång har varit en resa. Längst vägen upptäcker jag hela tiden nya saker. Idag var det dags att ta tag i garderoben. Fyra kassar med kläder blev det som är för stora. Sen har jag köpt kläder som jag vill komma i och de sitter perfekt nu! :D Jeans som jag slängt längst in i garderoben för att de varit alldeles för tajta sitter nu bagy. Helt otroligt! Jag mår så himla bra nu och jag ska verkligen försöka bevara denna känsla så jag aldrig mer går upp igen. Jag vet ju hur bra jag mår och hur glad jag är nu och det kan endast jag påverka i fortsättningen. Många säger att de ska ta tag i sin viktnedgång när de får tid. Men jag tror aldrig "rätt tid" kommer om man tänker så. Jag tog tag i det när jag redan hade tusen saker i skallen och precis bytt jobb. Så det viktigaste är motivationen. För har du motivationen finner du tiden...

//Sandy


Överraskning


Idag har jag varit på VV-möste och har gått ned 8,3kg sedan start!!! Jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag var osäker i början om detta verkligen skulle funka men nu har jag lärt mig vad jag gjort fel. Tyvärr har jag inget svart hål i magen där all mat bara försvinner utan allt lägger sig tyvärr på rumpa, lår och mage ;) Det är så häftigt att se sig i spegeln och se hur de få muskler man har börjar komma fram, hur de former man har faktiskt nu mera ser bra ut. De består inte längre av "korv-och-mos-mage" haha. Så idag när K kom hem ställde han sig med armarna bakom ryggen och berättade hur stolt han är över mig för att jag kämpar på trotts att det inte alltid är så lätt. Så överraskade han mig med mina favorit blommor... tulpaner! :D Min fina älskling!

//Sandy

 

 


Allergi = Vår?


Jag känner mig sådär nysig och hängig som jag gör när pollen härjar under våren. Men inte kan väl det redan ha börjat?? Ser inga knoppar på träden än... är nog bara någon förkylning i kroppen. Hade ju feber här om dagen. Annars så storstädar jag här hemma så dammet yr (aha det är därför det kliar i näsan) och plockar bort sådan som jag inte känner att jag vill ha kvar. Skulle vilja göra om här hemma men det är liksom inte så mycket man kan göra på sina 28kvm. Längtar till något större där man får inreda och göra fint :)

Nä nu ska jag fortsätta här. Längtar till helgen för då blir det kalas hos Frida med trerätter. Mumma det!!!

//Sandy


Lyser med min frånvaro

Funderar lite på att lägga ned detta med bloggandet. Jag skriver mer för mig själv och det är kul att gå tillbaka och se vad man skrivit men det blir ju inte så ofta. Kanske bättre att skaffa sig en dagbok?? Dock får man ju inte med alla bilder som hör till vissa resor, tjejkvällar, födelsedagar och resor... Kanske skulle vara roligare om man hade en annan bakgrund till bloggen och gjorde den mer personlig på så sätt. Har dock ingen aning om hur man gör så finns det någon vänlig själ där ute med tid över så mottages hjälp mer än gärna ;)

Annars rullar livet på med skola. Ganska intensivt nu då vi har ca två veckor mellan uppgifter varvat med tentor. Sen är det mycket gruppredovisningar osv. Men kul är det! Trivs hur bra som helst :) Annars har jag och K börjat prata på att ta en resa nu till våren. Vi fyller år den 5 (K) och 6 (jag) maj så en liten resa för att fira oss och jag blir hela 25 år skulle vara mysigt!! Tänka sig att man snart är 25år. När man var liten tyckte man att det lät så vuxen och gamalt. Var massa saker man skulle gjort fram till den dagen. Undrar om jag har gjort något utav det? *humm* Men jag trivs med livet och det är det viktigaste. Hade jag stressat fram en utbildning, skaffa lägenhet och barn med någon jag ändå inte kan tänka mig att dela resten utav mitt liv med, nä då kan jag allt vänta ett tag till. Känns som jag hittat rätt i livet nu :)

//Sandy

RSS 2.0