Puhhh... kan andas ut


Fick precis samtal ifrån läkaren. Hon har nu pratat med sin kollega som tycker att vi ska göra en mindre operation. Så kommer sövas ned också tar de bort en större bit än förra gången så de verkligen får med allt då de tror att jag kommer läka ut detta själv. Så håll tummarna att det kommer göra detta (läka ut sig själv) så jag slipper detta sen!

Annars är jag nästan klar med tentan... så glad!!!

//Sandy



Som ett frågetecken


Sitter med tentan i avvikelser... har inte kommit så långt som jag hade tänkt mig om vi säger så. Men har iaf börjar skriva och kommit en bit på vägen. Målet var att bli klar tills i morgon och är fortfarande målet. Men har svårt att fokuser. Fick lite halv jobbigt besked igår... dom cellförändringar jag har haft har blivit värre. Trotts att läkaren sa att det inte kunde bli det när jag var inne för min första operation. Så igår när jag pratade med läkaren var allt jag hörde saker som att; "ta bort allt men du är så ung, om 5år kan de bli cancer". Kvar satt jag som ett stort frågetecken... vad då ta bort allt?!?! Ta bort allt så jag inte kan bli med barn??  Men sen sa hon något om att jag var så ung så de skulle undvika detta... men på vilket sätt? Ja som sagt, frågorna snurrar i skallen. Hon skulle prata med sin manliga kollega som var expert och återkomma när hon fått svar utav denna. Frågan är bara hur lång väntan blir...

Ska jag inte kunna få barn nu??

//Sandy


Tentaplugg


Ja då ska jag skriva min första ässe. En friare form utav tenta. Men det är ändå något helt nytt för mig så jag har gjort en liten maindmap och ska upp till Uni för att hoppas att motiviationen blir bättre. Sen behöver jag hitta en bok som måste vara med i tentan. Utlånad på alla ställen så slutar väl men att jag måste köpa den med *suck*

Annars önskar jag alla en fin dag i detta underbara soliga väder :)

//Sandy

Skit canser!!!



Vad säger man till någon som har canser och fått reda på att den inte kommer leva 2011 ut?! Man känner sig så himla maktlös. Man vill säga att allt kommer lösa sig, att allt blir bra, men det blir det ju inte. Jag vill bara krama hela familjen men det tar ju inte bort det faktum att fina M kommer lämna oss en dag... försöker bara visa att jag finns där när dom behöver mig. Har jag sagt att jag hatar canser?! JAG HATAR CANSER!

//Sandy


Lättar med stöd


Vad skönt det känns när dom man har runt sig stöttar en i sina beslut. Huvudsaken är att jag mår bra men det spelar ändå in vad andra tycker om beslutet man tar. Men jag mår så mycket bättre och är inte helt slut i kroppen utan har fått tillbaka lusten och orken för min träning... vilket verkar ha gett resutat med -2kg på två veckor. Samanlagt -7kg nu!! Whiii vad bra det känns... funderar på att klippa utav mig håret också men jag trivs ju med mitt lång. Dock växer det ju ut igen. Vad tror ni om en lång page??



Imorn väntar en dag på Uni och sen en dejt på stan med F. Ska bli så kul att träffa henne. Men nu är hon äntligen hemme ifrån alla sina resor och flyttande till olika städer och länder. Så nu ska vi ta igen lite tid innan jag ska med tåget till A-a för en toppen helg!

//Sandy

Viktiga beslut

Ett viktigt beslut har tagits... jag är ingen super women så fick skära ned lite på min sysselsättning. Det räcker med att plugga matte + socialpykologi + jobba på Scandic. Så tyvärr rök jobbet på Qtym men det känns ändå rätt. Ska jag orkar med allt med träning, vänner och familj så var något tvunget att gå...

//Sandy





Skallebang


Sjuk IGEN!!! Jag är så trött på detta... har feber och världens huvudvärk. Är man inne på FB är jag inte den enda som varit sjuk i omgångar denna vinter. Så ska mysa ned mig i soffan med te och läsa boken som vi har redovisning om på tisdag nästa vecka. Sen har jag äntligen fått tag i boken som tentan ska grundas på. Att det ska vara så svårt att få tag i en bok!!! Men nu hade den kommit in på campusbokhandeln..puhh!

Annars tog jag en liten promenad i solen med mamma som sen bjöd på semla och kaffe. Kan säga att halva mitt dagsbehov utav points försvann, men det var det värt :)

dags att krypa ned under filten. Tyvärr är inte min favorit här men han kommer tillbaka på söndag (tror jag). Ska ändå jobba helgen om jag nu är frisk så det kan vara skönt för honom att vara i A-a och umgås med vänner.

Over and out!
/Sandy

Bloggtorka!!!



Uhh jag är verkligen dålig på att blogga. Men livet rullar på så bloggen kommer i sista hand.. sorry!

Händelser sedan sist:

1. Jag har börjar plugga socialpsykologi
2. Tagit nytt PB i militärpress på 25kg (tack för hjälpen Maya)
3. Fått världens sötaste kusinbarn Molly
4 .Har gått ned mer än 5kg

Så just nu pluggar jag och jobbar extra på Qtym. Nu börjar det kännas lite då jag jobbar mån-onsdag på Qtym, tors-fredag på Uni och lör-söndag extra jobb på Scandic under rallyt = extra pengar i resekassan!!! Så vi kämpar på ett litet tag till men två veckor framåt blir det mindre jobb då vi har en fet bok vi ska läsa ut tills på fredag och sen har vi tenta som vi ska skriva på en vecka om avvikande beteende... några förslag?? 

//Sandy


RSS 2.0