Vidarutveckling...

Går vi något som heter Jobbtorg hos ams. Jag måste faktiskt ge dom beröm för detta för det är faktiskt väldigt givande. Har möt en man som är arbetsgivare, chef men också hålle ri föredrag när man själv får vara den som anställer. Fick en helt annan syn på saker och ting. Så tummen upp för det!

Annars har det varit full rulle med Jobbtorg, jobb, viktväktarna och matte studier. Nu på onsdag ska jag äntligen få göra provet på de första kapitlerna. Så skönt efter att ha jagat den där ordinarie läraren jag har!! Skulle egetligen har jobbat idag med vaknat upp med feber, tjock hals och skalle och snuva. Ska se om jag kanske kan orka läsa igenom matten lite under dagen. Ett tydligt tecken på att jag har feber är att jag gråter för ingenting. Gick precis in på FB där min killes pappa (svärfar?) hade skrivit ett litet meddelande och genast blev man tårögd för omtanken.

Nä nu orkar jag inte sitta upp längre. Måste få lägga mig raklång någonstans...

//Sandy


Inte som andra dagar

Vissa dagar är så himla tunga. Vill jobba mera, önska att mina sparpengar skulle gå till en utlandsresa med älsklingen istället för reserv ifall man inte får så mycket jobb framöver, sen fick jag ett tråkigt besked ifrån min bror. Skulle egenltigen till Liselott ikväll men jag mår inte alls bra idag. Med andra ord är det inte min dag. Ibland måste man tillåta sig att känns sig lite nere för att också kunna känna när livet är bra...

//Sandy


Älskad och omtyckt

 

 

Min mormor är världens bästa mormor. Lite egen sådär och med en vilja utav stål. Men jag älskar henne massor och vill att hon ska finnas här för alltid. Gör ont att veta att hon inte kommer vara där varje dag, resten utav mitt liv. Så glöm inte bort era gamla där ute!

 

//Sandy


Livet som det är

Låter bilderna tala för sig själv...



Hälsade på hemma hos Viktor



Tjejkväll hemma hos Suss bjöd på många skratt



Tog tåget till A-a och mötte på det största krullet jag sett!



Sen fick man gosa med goaste S <3


//Sandy



Tillbaka till livet

Ja livet har rullat på efter att jag slutade jobbet. Har redan skaffat ett nytt som jag började på i tisdags. Trivs helt okej och dagarna går super snabbt. Dock mycket helger men men. Annars har jag fikat med Frida, varit i A-a och tränat massor, myst med lilla S och bara njutit utav att få ha en normal dygnsrytm. Livet känns jus tnu ganska så underbart :)



Jag och lilla S myser i soffan <3 Detta är livet det!

//Sandy





RSS 2.0