Sommar... på riktigt?


Har varit helg underbart väder och riktig sommar här i Karlstad idag. Vi (jag och K) har varit ute på ett ställe som heter Bomstad och solat och badat. Vi kom dit runt 12 efter att ha tagit lite för lång sovmorgon med det gick bra ändå :) Där ute åt vi baguett från Sjäqvistens... mumma! Sen på eftermiddag hade jag dejt med bästa Frida. Vi kollade lite på REA:n, åt italiensk hemmagjord glass och jag köpte mig en frysbag som jag kan ha med på stranden i sommar ;)


Min snygga karl ;)






Världens bästa Frida och världens godaste glass!!!

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen iväg till mamma för att grilla <3

//Sandy


Midsommar 2011

Har haft en jätte bra midsommarhelg. Midsommarafton var vi i Charlottenberg och friade med K:s släkt + vänner. Mycket trevligt sällskap, fotboll = barnen mot de vuxna (behöver jag säga vilka som vann?), massa mat och annat gott. En toppen kväll! Midsommardagen tog vi det lugn och på kvällen blev det lite fest men då valde vi att festa till det med Pepsi Max. Hade lika trevligt ändå och änska fler kunde uppskatta att festa nyktert. Söndagen spenderade vi på ett mysigt ställe som heter Holmedal där K:s föräldrar köpt hans farföräldrars stuga. Var solsken och varmt så det blev årets första dopp på svensk mark för mig.


Jag med midsommarkransen som jag bundit (stolt)


Jag och K:s härliga kusin från Norge :)


Här var det då dags för fotboll mellan barnen och de vuxna. De regnade ganska kraftigt precis innan matchen vilket resulterade i att det blev lite "bambi på hal is" effekten... så alla gick runt och såg ut som att de hade... ja, gjort på sig!


ja ni ser ju själv...


Söndagen i Homedal:




Här har jag på min svärmors bikini... Tyvärr fyllde jag inte riktigt ut den kupan ;)


Sjöodjuret Nessi?? Nä, det är bara K...


//Sandy


Förändring -14,5kg


Nu ska jag visa er något som jag inte visat någon annan än min partner. Ni ska få se precis hur jag såg ut under alla kläder. Ni som inte ser förändring hoppas jag kommer se det på dessa bilder...


88,4kg vc 74,4kg


Hoppas att ni ser lite skillnad... kärlekshantagen är iaf borta ;)

Det här är så mycket som jag klarar utav att visa upp av mig själv just nu. Än är jag inte i mål så vi får väl se om det dyker upp fler bilder framöver... Detta är en påmindelse för min egen del, att hålla motivationen uppe och se att det går bara man har bestämt sig. Jag vill att alla där ute som går omkring med övervikt ska veta att det är absolut inte omöjligt. Men för att lyckas, vad jag tror, måste man sätta upp delmål. Annara blir det övermäcktigt!

Ha nu en riktigt fin midsommar alla där ute
//Sandy


På begäran...






Här poserar killarna inför VrångMan 2011...


Vissa slänger av sig kläderna snabbare än andra...


//Sandy

Älskade matjessill

Imorn får jag äta bland det bästa jag vet. Matjessill och färskpotatis. Har alltid älskat denna maträtt. Kommer ihåg när pappa tog med mig ut på landet till hans sambos föräldrar. De hade kokat korv åt mig och jag blev så besviken. Älskade ju matjessill så jag ville ju äta samma som dem. De trodde inte riktigt på mig men tänkte att "hon får väl smaka"... det slutade med att jag åt upp en hel burk själv, 5 år gammal!


Jag 5 år gammal med min systerson...

//Sandy


VrångMan


Då var årets Vrång Man 2011 över. Var riktigt lyckat i år tycker jag. K kom på 3:e plats av 11 tävlande så jag var allt stolt över honom! Skrek och tog i jag med varje gång han skulle lyfta däck, athlas stenar eller springa med vikt-väska. Var helt slut i söndags när vi skulle till K:s bror så man skulle nästan kunnat tro jag var med och tävlade. Trevligt folk som inte var så blyga som förra året då de kände igen en och efteråt blev det bryggan med Nationalteatern :) Skulle ha blivit en tjejklass i år men fick höra att för få tjejer var intresserade. Men nu pratade vi ihop oss så nästa år ska vi ta mig tusan vara med!!!


Här står alla killarna uppradade. Det finns en bild där alla står i bara överkroppar men vet inte om jag vågar lägga upp den ;) Får vänta på godkänande av K först.

//Sandy


Nu är det slut!

Nu är jag helt klart med allt vad skola heter. Våren har varit riktigt bra och jag har kommit på att jag trivs med att plugga. Så nu hoppas jag att komma in som Vård och Stödsamordnare i höst. Så håll era tummar!

Annars så flyter allt på. Har gått ned 14,5kg nu och det känns helt overkligt, men så skönt. Jag behöver inte släpa runt på alla extra kilon och jag trivs i min kropp, med mig själv och allt blir så mycket lättare. Var tex ute på skutberget igår med grabbarna för att spela freesbegolf (eller hur det stavas) och det var inte alls lika jobbigt somd et var förra sommaren. Då hade jag ont i benen och kände mig stor och klumpig. Toppen när man verkligen märker fördelarna med att ha tappat i vikt :) Så nu ska jag gära allt för att fortsätta såhär.

Ha haft en toppen dag med mamma. Har köpt lite nya kläder då allt hålls uppe med hjälp av skärp och tröjorna börjar bli förstora. Tyvärr krymper även bobisen så det fick bli en ny BH också. Imorn börjar sommar jobbet. Då är jag tillbaka i växeln. Blir jobb tors-fredag och ledig i helgen då det blir WrongMan utanför Arvika. Då ska det lyftas traktordäck, springas med tågräls, lyftas käror osv. Bilder kommer ;) Sen på kvällen blir fest för att fira det hela :)

Nu får det bli lite mat bestående av lufttorkad skinka, melon, päron och lite nötter :)
Bilden nedan är från lyx frukosten på Cypern. Fick en god fruktdrink, turkisk yoghurt med färska bär och lite muslie. Super gott och jag stod mig på detta läääänge!

 

//Sandy

Underbart!

Hade en toppen helg som spenderades i Arvika, på lördag var det fest och söndagen spenderade vi hos K:s storebror + sambo och lilla S.


Så himla gott och se när dessa två myser


Här leker vi "tittut" med farbror K...


Här myser lilla S hennes pappa S och Farbror K som försöker rädda sin mobil som S vill smaka på. Allt åker in i munnen så det ska undersökas... kliar gott i "bissingarna".

//Sandy

RSS 2.0