Mitt 2010!!!

År 2010 har varit riktigt bra. Jag träffade Kristian precis innan nyår och det har hållt i sig sedan dess. Jag har provat på att jobba nätter och kommit på att det inte är något för mig. Jag har påbörjat ett nytt jobb och återgått till ett gamalt. Har hittat ett inre lugn och njuter utav livet och har ingen stress inför framtiden för livet blir ändå som det blir. I oktober kom även lilla Selma till världen, Kristians brorsdotter.


Nyår/Januari:


Nyår firades hemma hos Karin med bla. Frida :) Några dagar efter jul var det även fest...

Februari/Mars:


Kristian och jag fortsätte träffas...

April/Maj:



Vi var i Mariebergskogen och klappade djuren. Isen började nu smälta ute och solen kom fram oftare



Valborg firades hemma hos Frida och Simon med vänner och årets första grillning. Kan väl säga att det tog sin lilla stund att grilla... Både Kristian och Jag fyllde år, han den 5:e maj och jag den 6:e. Detta friades lugnt på hemmaplan med massa presenter :)

Juni/Juli:


Maya följde med hem efter ett träningspass som varade i 2 1/2 timme. Sen skulle hon låna min cykel hem men det visade sig att däcken var trasiga.



Vi hälsade på en höggravid Anna och Stefan som precis hade flyttat till hus. Vi försökte även övertala lillen i magen att hålla sig kvar där inne och komma ut 10.10.10 för det vore ett sådan fint datum...

Augusti/September:


Blev en hel del spelkvällar under sommaren...


... spelen fick även följa med till Rena.


Sommarens sist dopp blev på Kristians farföräldrars sommarställe. Där hade vi en toppen dag!!
Vi Var även till Gbg och Kristian smakade sushi för första gången... han tyckte inte detta var en hitt kan jag tala om!


Oktober/November:


Den 9:e Oktober kom äntligen lilla Selma till världen


Kristian och jag fick låna liten så föräldrarna fick vila lite. Oktober var annars en lugn m¨nad för mig och jag återvände sakat till de vanliga rutinerna efter att ha jobbat nätter sedan april. November gick jag på något som hette Jobbtorget via Arbetsfömedlingen.

December:

Så klev man in i december månad och jag skulle välja jobbcoach. Valde Qtym för det hade jag ändå hört gott om och det kändes bekant. Den 17:e (tror jag att det var) så var jag där för att träffa Hanna som är coach där. Super gullig tjej och vi klicka på en gång. Det slutade med att hon frågade om hon fick behålla mitt Cv. Några dagar efter ringde de ang. jobb hos dem i deras växel. Var på intervju på onsdagen den 22:e, på kvällen ringde dom och berättade att jag fått jobbet. På torsdagen var jag där och skrev under papper och nu har jag jobbat där i snart två veckor :) Så år 2011 kommer bli ett bra år!! Sen kom då julafton och njöt av varenda minut... sen fick jag världens bästa julklapp... en ny DATOR!!!  


Kristian och hans pappa på Julafton + Anna och Selma




God fortsättning på det nya året!!!!
//Sandy


RSS 2.0