Gott nytt år!


Nyårsfin

"Blingade" naglarna lite, lagom till nyår. Är någon gång som glitter känns okej så är det då ;) Vad tycks?


Keep it up

Idag har vi kikat på lampa till köksbordet. Vi hittade en superfin! Tyvärr är man inte så rik som student så vi får se hur vi gör. Om vi köper den eller väntar lite. Sen möte vi M på stan vilket var trevligt... En tjej som sprider glädje och är lätt att prata med. Måste erkänna att jag saknar mina vänner. Gillar inte när det är så intensivt i skolan så man knappt hinner med annat. Men ni finns med mig i tankarna och jag försöker höra av mig så ni vet att jag bryr mig om er. Sen så fick jag en rolig överraskning av min vän F men den karamellen suger jag nog på ett tag ;) Annars har det inte hänt så mycket annat än träning ikväll. Imorn väntas jobb och på kvällen blir det bio med K :)


Överraskningen

Denna skönhet pryder nu våran vägg :)


Tack för denna jul

Julen firades i norska Magnor med Ks släkt. Vi fick massa fina saker. Men en julklapp som överraskade var från K. En signerad litografi av Liselotte Watkins! :D Sen var min familj (mamma, syster, systerson, mormor och moster) här för att fira jul på juldagen. Bjöd på kycklinggryta som verkade uppskattad, saffransbullar med mandelmassekräm, hemmagjord vaniljtryffel och snickerskakor. Sen på kvällen kom lite vänner hit så vi satt och pratade lite innan vi gick vidare till A som bjöd på fest. Nu längtar jag bara till nyår då Frida och Simon kommer för att fira nyår med oss :)


Äntligen ledig

Äntligen är jag ledig. Sista arbetet lämnade jag in idag. Jobbade igår så fick sova över hos mamma. Var riktigt trevligt då vi åt gröt och skinksmörgås och gjorde julgodis. Sen skada det inte att man kan använda lite lyxprodukter från Mary Kay ur mammas skåp ;)


Sötnöt

Lilla S förstod inte varför pappa bar in skogen i huset, och varför ska de roliga kulorna sitta kvar i granen? Mycket roligare att plocka bort och slänga på golvet...


Julbord!

Gårdagen: Förmiddagen spenderades på Uni med handledning. På kvällen har vi varit på julbord. Vi var några som körde knytkalas. Riktigt lyckat och trevligt, men än har inte julstämningen infunnit sig... Jag väntar! Men mysigt var det med trevligt sällskap och riktig gran :)


I gömmorna

Var hemma hos min lilla mormor idag. Hon hade minsann julpyntat i sitt lilla hörnskåp. Himla mysigt! :)


Lite skoj

Tydligen kallas vi vid samma efternamn. Men jag kan lugna er med att vi inte har gått och gift oss!



Rätt så nöjd

Efter att ha kämpat med fenomenet wordfeud, och varit riktigt dålig på det, så small det till... Mohaha


Att jämföra sig

Haha fick mig ett gott skratt. Ligger i lä här kan man säga. Stor arm, liten arm...


Livets goda

Har mått dåligt i några dagar med frossa, huvudvärk och illamående. Det kom mitt i massa skolarbete men har ändå hunnit med en del. Kunde inte hålla mig borta från träningen idag så följde med grabbarna, lyfta lätt och cyklade med Jockes tjej Kim. Trevligt att få sällskap tyckte jag :) Har även packat in lite julklappar men dessa är bara två av många som jag ännu inte köpt. Nu får det bli natten då jag är så trött och imorn väntar ännu mer plugg. Är antagen till psykologin till våren. Ska bli skönt med en ny kurs :)


Ibland kan man

Alla är sådär mysigt husliga av sig. De bakar, inreder med hemmagjorda saker, syr och pysslar. Så för att visa att även jag kan vara rätt huslig ibland kommer här ett bevis. Lussebullar med mandelmassakräm, tadaa!


Rättvisa

Så fruktansvärt mycket i skolan nu. Det går i ett. Har både PM och statistik i SPSS som ska in på fredag. Sen har jag komplettering som ska in på måndag. Blev totalt sågad av läraren och hon var väldigt sen med att skriva mitt betyg. Nu har jag varit med om det med en annan lärare oxå. Denna läraren bad om ursäkt så fort jag hörde av mig och löste det så fort som möjligt. Den andra avfärdade det hela med en attityd som "inte mitt problem". Visserligen inte då det inte drabbar henne men ibland kan man vara lite mer ödmjuk tycker man...


Plugg och mys

Förmiddagen bestod av plugg inför morgondagens redovisning. Nu är det äntligen klart så ska göra en liten stödkladd i bilen till Karlstad imorn. Eftermiddagen har spenderats med svärpäronen med middag och trevligt sällskap. Lilla S var sjuk men lite kladdkaka gick allt ned. Sen har jag kollar över alla inlämningar/tentor som ska in nästa vecka och vilka som ska hämtas ut. Nu ikväll är det tvättstugan som gäller men lite risgrynsgröt hans det allt med :)


Superfredag

Igår kväll var vi hos V i Myra för superfredag. Något som vi brukar köra på hösten/vintern. Brukar bli idol, god mat och sällskapsspel. Igår blev det charader vilken bjöd på många skratt :)


Lite jul

Då vi ska få målat i nya lägenheten (tak och fönster och ev väggar) får julpyntet vänta mer till nästa år. Men julstjärnan var tvungen att få komma upp för lite julstämning.


RSS 2.0