Älskade Marianne


Efter lång kamp mot cancern har du äntligen somnat in. Du kommer alltid att finnas med mig i tanke. Du var en sådan person som man aldrig glömmer. Jag önska fler hade fått chansen att träffa dig. Du var en ängel som vi bara fick låna en viss tid...


Kommer alltid minnas dig såhär. Glad och sprallig <3

//Sandy




Att göra en tavla


Har funderat på att göra en tavla för mitt och K:s framtida gemensamma boende. Skulle vilja ha en tavla i sovrummet på oss två. Så nu har jag spånat och trixat lite och det kommer nog bli en sådan här tavla:




Vad tror ni... skulle denna bli bra??

//Sandy


Namngivelse


I helgen var vi på namngivelse av K:s brors dotter, lilla S. Dagen började med att hela himlen öppnade sig och regnet öste ned. Men lagom till att vi kom fram började himlen spricka upp och solen sken och det blev riktigt varmt. De bjöds på massa kakor, tårtor, pussar, bus med S, K:s farfar läste en jätte fin dikt till lilla S och kvällen bjöd på ett dopp en sjön. En toppen dag med andra ord <3








//Sandy

Mary Key kväll


Ikväll hade jag lovat att hjälpa mamma då hon precis blivit konsult för ovanstående märke. Hon behövde en modell som hon skulle sminka. Men på vägen berättade hon att en mer utbildad tjej skulle lägga make up på mig och mamma kolla på så hon fick lära sig. Blev en fest make up och M fick fria händer. Blev riktigt häftigt och jag blev nöjd. Trots att jag hade massor av smink känner jag mig inte alls spacklad och huden känns inte sådär fet och oljig utan är super mjuk och fin. Så är ni sugna på att testa produkterna och ha en Spa kväll eller liknande är det bara att höra av er! Mamma håller i klasser och är man värdinna får man en valfri gåva bland dessa toppen produkter.


Före sminkningen


Efter sminkningen



Nu ska jag och mitt tunga huvud och lätta feber ta natten. Sov så gott alla goa!

//Sandy


En kväll i Kil


Hade en toppen kväll i fredags med härliga tjejer ifrån Växeln. Massor av mat, godis, skratt och paket. All hade köpt paket som vi sedan spelade om. Man tar tid (som ingen vet om) och sen tar man en tärning som man ska slå en sexa eller etta med. Slår man någon av dessa siffror så får man ta ett paket. Sen ska man öppna dem och gör mane n till omgång och slår man då dessa siffror får man ta av de andra. Fick bokstäverna "kärlek" och två fina rosor i betong :)



M bryter ihop i ett skrattanfall




Alla mina paket... fick behålla 2 av 6.


Härliga Y....

Så tack alla för en toppen kväll!
//Sandy


U S and A


Igår hade vi heldag med K:s släkt från Seattle. Mycket trevliga människor. Var lite smått nervöst att prata engelska men det funkade så jag fick öva riktigt mycket igår. Vi var på skutberget och K tog med dem på e "golf" runda! Uppskattades utav det flesta då de inte gick hela varvet utan bara tre hål. Sen var det mat på "Skutan", lite badande, mys hos K:s fastrar, kvällspormenad i solen, hoppande på studsmatta. Kan säga att jag var helt slut igår när vi kom hem och jag somnade så fort jag hade lagt huvudet på kudden. Skulle upp tidigt och jobba men vaknade av världens kramp i magen. Kunde inte räta ut benen, resa mig eller ligga på sidan. Så jag låg med benen halvt utanför sängen och kunde inte ta mig upp ur sängen. K vaknade och fick gå och hämta en värtablett och efter det har det släppt lite. Har fått sova och iaf fått i mig lite frukost. Hoppas detta ska släppa då vi ska till F och S ikväll på spelkväll :)

//Sandy


Drömmar


Var och kollade på en fin 2:a på Norrstrand idag. Kaklat badrum, stora rum och lugnt ormråde. Håll nu tummarna för jag vill så gärna flytta!!! Jätte fin lägenhet som man kan göra riktigt mysig :)


Planlösningen över lägenheten.

//Sandy


Inbjudan


Helgen spenderades i Arvika. Hade det underbart bra som vanligt när jag är där. Vi tränade på lördagen på ett gym där tempen låg på 28grader. Behövde inte röra sig specielt mycket för att börja svettas. Efteråt tog jag en härlig promenad runt Sågudden och satte mig ned vid kipporna och kolla ut över vattnet. Sen bar det iväg till svärföräldrarna som skulle passa Selma då S och A skulle ut på Bryggan. Första utgången för A sedan Selma blev till. Så vi var där och K och Selma hade lite egen "kos" time :) Idag var vi också där på söndagmiddag. Alltid lika trevligt. Så gott att få låna lilla Selma och när hon verkligen visar att hon vill till en och man sen får en stor blöt puss och kram, det värmer i fasters hjärta. Vi fick även inbjudan till hennes namngivelse nu i Juli!




Som du lyser upp våran tillvaro lilla Selma!


Nu är det dags för en dusch efter en mycket varm och kvalmig dag. Är sådan fuktig värme ute så man är alldeles klibbig. Sen ska jag göra en ansiktsmask också blir det sängen. Kl 06.30 ringer klockan! Ha nu en bra första dag på nya veckan :)

//Sandy


RSS 2.0