På plats...

Igår gick flyttlasset till Arvika. Så nu bor man här. Flytten gick jättebra och smidigt. Var klara i Karlstad kl12 och klara i Arvika kl14. Rätt nöjd. Så igår packade vi upp lite saker och försökte lista ut hur vi ville ha det. Kommer bli en tur till IKEA kan man lugnt säga :) Idag har vi bara packat upp massa saker och sorterat så i hallen står nu 5 stora säckar men kläder som sk skänkas bort. Nu blir det kvällen, te och macka! Imorn väntar städning av lägenheten i Karlstad och sen sova över hos goa vännerna Frida och Simon.


Det tar aldrig slut

Tycker att jag har packat hela dagen men det tar aldrig slut. Sen drar man ju ut allt som man faktiskt tryckt in i de små för förvaringar man har. Så det blir trångt i min lilla etta. Saker överallt!

Titta bara!


Myspys

Har mys/spelkväll hos bästa Fridabus och Simon!


Trivvle

Ibland får man mysa även på en måndag :)


Så trött...

men så lycklig!

Nästa helg vid denna tiden är flytten klar :) Trodde inte att det skulle ta så mycket energi av en men det gör det verkligen. Sen är det väl annat som säkert bidrar till det oxå. Men tror att jag kommer få massa energi bara flytten blir klar och man börjar komma i ordning :)

Nä nu får det bli sängen efter en shoppingdag på Charlottenbergs shoppingcenter. Var där för att kika på present åt Ks kusin som fyllde 12år och lite andra saker. Måste fråga... är jag enda tjejen som tycker det är jobbigt att gå i affärer när man inte vet vad man ska ha lr letar efter? Vi var inne på en outlet och jag höll på att bli knäpp av alla människor och det stökiga upplägget i butiken!


Under lugg

Det var nog dags att klippa luggen. Den växer supersnabbt och jag tror jag klippt den 3 gånger på 1 månad och ändå har den hängt i ögonen. Vad säger ni, var det inte dags att klippa den?


En stjärna

Min pappa är en riktig stjärna...

Hittade denna när jag rensade vinden. Ganska symbolisk. Alla andras namn hade jag skrivit med blyerts. Men pappa var lite speciell så han fick en stjärna i hörnet... You know the story.


Från en IPhone

Jag inser nu att mina inlägg nedan nog bjuder på en del skratt. Inte lätt att blogga från en IPhone när man är för snabb med fingrarna... Inte lätt att sova heller. Tror jag börjar få flyttfeber. Har hållit igång hela dagen men ligger och tänker på massa saker jag skulle vilja göra i nya lägenheten. Ja ja klockan ringer 06.30 så dags att göra ett nytt försök till att somna.


Det är fult att skryta

Men det skiter jag i! Idag när jag städade vinden hittade jag byxor från min storhetstid (fyndigt va haha). Höll upp dessa bredvid mig och insåg att jag nog får plats i ett ben idag. Har jobbat på bra om jag får säga det själv. Jag är namne mig stolt över mig själv!


Mitt flyttkaos

Idag var jag helt ledig så bestämde mig för att börja göra i ordning inför flytten. Jag vill vara ute i god tid och gillar inte när saker inte är planerade och organiserade. Så idag har jag packat ur vinden, kört saker till tippen, lämnar kläder och leksaker på skolareturen, handlat färg och flyttkartonger och målat köket. NU tänker jag bara ta det lugn en stund och sen ska jag packa böcker och annat smått och gott :)


Gottegris


Sockerhög

Eftermiddagen har spenderats hos F och S. F hade gjort supergoda cupcakes med baileys i frostingen. Behöver jag säga mer... Slank ned flera stycken. Och ja, det är nog tur att jag inte vet hur många kcal de innehöll ;) Var där för att ge smakråd inför deras bröllop då jag har fått äran som made of honor :D Jo jag är rätt stolt och hedrad att fått den rollen och ska göra allt för att uppfylla deras förväntningar. När jag trodde jag hade blivit tillräckligt bortskämd bjöd F på lasagne med keso och spenat. Som vanligt när F gör något var det super gott.


Illustrationer


Jag älskar Liselotte Watkins!! Kan sitta i flera timmar och kolla på hennes illustrationer och drömma om att få klä min väggar med dessa. Hoppas man kan få tag i en av dem i framtiden :) Så länge visar jag några godbitar.

 

 

Har ni någon favorit konstnär/illustratör?
//Sandy




PPP


Dom tre P:na, Panik, plugg, packa...

Ja det är väl det livet består av nu ;) Nä då men det är rätt mycket nu. Ni som pluggar/pluggat känner ju till den där älskade tentaångesten. På tisdag har vi en redosvisning som baseras på en film, två böcer och vr:s hemsida om etik. Sen har vi ett PM att skriva som ska vara inne om ca 2 veckor, sen en obeservation och strax innan jul börjar vi med B-uppsatsen. Sen ska vi flytta om två veckor så måste hinna packa allt, gå igenom vinden, måla köket och säga upp allt. Har nog bra en sak kvar att säga upp och det är elen.. eller ja, få sluträkningen på den iaf. Sen ska jag jobba lite mitt uppe i allt också. Men som tur är det bara hlvdagar då jag sagt till att det blir för mycket annars.

Nu lite soppa och sen ikväll blir det tåget hem K-town!
/Sandy

Tjuvtitt


Tänkte ni skulle få se en del av vårat framtida vardagsrum.
Tada!!! Här är det:



Älskar att det är stora fönster som släpper in massa ljus :) Ser fram mot att sätta våran egen prägel på lägenheten. Whiii nu snart flyttar vi!!!

/Sandy


Salu!!


Då är min fina bäddsoffa såld. Månstad från IKEA. Har varit super nöjd med den :) Smart förvaring i den vilket är ett stort plus! Får en bra peng för den så jag är nöjd :)



Istället ska vi skaffa något i stil med dessa:







Tänkte lägga ut bilder på lägenheten men väntar nog tills att vi flyttat in och satt vår egen prägel på den :)

//Sandy


Flytt!


Då är det så gott som klappat och klart... blir flytt den sista November :)

Förra veckan bestod av tentaskrivande. Tentan skulle vara inne på fredagen. Tyckte jag hunnit långt i mitt arbete så åkte upp till Uni för att sitta i bibblan och skriva klart. Det jag inte tänkte på var att lördagen var en röd dag. När jag kommit en bit på vägen basuneras det ut att "biblioteket stänger om 20 minuter", då var klockan 14:40! Jag som trodde jag hande minst 2 timmar till på mig :( Var full fart och massa stress. Fick sitta i cafét och skriva klart och som tur var så var copychop öppet. Hemtantan blev inlämnad och klar i tid iaf.

Sen var det tåget till A-a där vi hade en riktigt myshelg. Kollade nya lägenheten, myste med svärföräldrarna på lördagen, söndagen var det tipspromenad och jag hade bara fel på en fråga, mys med lilla S och en glödjande nyhet :)

Imorn väntar åter igen tentaskrivande!
//Sandy

Som ett ursketet äpple


Japp så känner jag mig... tror det är ett värmlänskt uttryck. Det byter ungefär samma sak som att man känner sig som en urvriden disktrasa. Lyxade till det med räckor igår kväll. Kände ganska snabbt att magen började bubbla och var lite lätt illamående men tännkte att det kanske berodde på något annat. Gick och la mig och somnade nog inte försen kl02.00 och vaknade kl03.30 och fick springa akut på toa! Men sen dess har det varit lugnt förutom lite ont i magen :) Så det bli stan med med F för att fira L som fyllt år. Blev super god sallad med baconkrisp, krutonger och kyckling. Mumma!

Men gladast utav allt blev jag nog ändå när F sa att jag skulle få vara "bridesmaid of honor"
på hennes och S bröllop :D


S & F på en fest -08. Tänk att ni har köpt en fin lägenhet och nu ska ni gifta er nästa sommar :)


/Sandy


När det inte blev som det skulle


Sitter och funderar lite nu när jag tagit en paus ifrån hemtentan. Jag är en riktigt känslomänniska. Är jag glad ler jag med hela kroppen, är jag arg så blir ögonen svarta, är jag ledsen rullar stora tårar och är jag orolig krullar sig hela kroppen. Har jag en gång haft en diskussion med en person och känner att vi kommit på kant med varandra kan jag inte släppa det riktigt. Har en känsla av att en person inte alls är så glad på mig just nu och jag har försökt att få denna person att öppna sig för mig. Genom min utbildning har jag blivit väldigt öppen med mina känslor och säger som jag tycker och tänker (utan att trampa någon på tårna eller göra den ledsen), jag vill köra med öppna kort. Jag försöker få fram om denna personen fortfarande vill vara min vän och om inte vill jag att vi klipper banden nu. Jag vet inte ens om jag vill att vi ska vara vänner men jag vill få en chans att prata ut om det.Jag kan bara inte släppa tanken utan jag vill klara upp allt och att vi skiljs åt med en positiv känsla och att allt har rets ut. Puhh... tar massa energi att gå runt att tänka på detta. Ska jag bara släppa det och låta denna personen komma till mig? Hur hade ni gjort?

Till något positivt. Imorn ska jag och F fira L som fyllt år. Då ska vi luncha på stan och ha det gott. Sen har jag beställt vinterstövlar från Ellos. Hade 50% på en artikel så dom gick på 549kr vilket jag tycker är helt okej :)






/Sandy


Från starkt ogilla till...

att gilla riktigt mycket.

Hade ni någon artist ni starkt ogillade som ung men idag gillar att lyssna på?
Jag var nämligen den enda som INTE gillade Robyn när hon kom. Jag tyckte hon var tillgjord både i kroppsspråk och sjöng med en konstgjord röst. Men sommaren 2010 var hon på Arvikafestivalen och jag bestämde mig för att gå och lyssna... shit vilken artist säger jag bara! Hon var grym på scenen med en otrolig energi, stark röst och härliga moves som var hennes egna. Nu är jag fast och lyssnar ofta på hennes nyare musik :) Några favoriter är Fembot, Hang with Me, Cobrastyle, Konichiwa Bitches, mmf!




/Sandy


RSS 2.0