Det är dags nu

Dags att räkna ned tills att jag slutar jobbet. Har bara fyra veckor kvar och jag tror faktiskt att det är bra för mig att jag slutar där. Har senaste tiden varit så trött (trotts 8tim sömn har jag 3 timamr senare bara velat gå och lägga mig och kan då sova 3timmar till), haft ont i huvudet, spasmer i ögat, illamående osv. Här om dagen när jag jobbade kunde jag knappt prata och det var som all kraft gick ur mig. Så nu har jag pratat med vårdcentralen som tror att nattjobbet är en bidragande faktor till allt detta. Men den 5:e oktober ska jag iaf iväg och träffa läkaren, ta prover och prata om mina problem. Men hur som haver ser jag fram emot en ny start i livet även om jag inte vet precis hur närmsta framtiden kommer att se ut. men det löser sig, man måste tänka positivt och se ljust på det hela :)

//Sandy


Jag lever!

Jag överlevde den sista natten. Sen tar det alltid ett par dagar innan man återvänder till livet. Har mått lite illa, haft ont i skallen och små febrig. Men idag bjöd Frida på något riktigt mumsigt!!! Passionstryfflar... de satt där de skulle i magen. Så goda!! Så men lite prat, tryfflar och lite shopping utav bebiskläder lallade jag hemåt för mys i soffan. Så låg väl där 10min innan jag kom på att det vore bra å tvätta kläderna som legat i två veckor, diska, slänga soporna osv.

Så nu är jag helt slut så får bli sängen och upp imorn för matteläxan!!

//Sandy


Begär

Det måste vara något fel på mig. Sitter och är mega sugen på allt... på sushi, saltgurka, lakrits, grillat osv. Vet ju att det ligger lax, morötter, wasabi osv i kylen så imorn får det bli sushi :)

Annars slutar jag aldrig förundras över människan. Hur folk beter sig mot varandra! Folk är verkligen elaka, inte bara otrevliga utan ren ondska. Det är så mycket skitsnack i vissa miljöer man befinner sig i och jag förstår inte varför man inte tar tjuren vid hornen och säger som man tycker. Om man tycker en sak behöver man ju inte spela över och säga raka motsattsen. Nä falska männsikor är inget jag behöver eller vill ha i mitt liv. Så sådana spel får folk hålla för sig själva.

Lite natt prat och feber babbel... ;)
Hoppas ni alla sussar sött där ute!

//Sandy

Överraskningar

Det är de små sakerna som gör kärleken stark. De behöver inte alltid vara dyrt och storlsaget. Det kan vara massage när man har ont, att den andra tar disken, lagat mat, gått ut med soporna eller tagit tvätten, puchar en när det känns som allt går emot en... små vardagliga saker som iaf jag är tacksam över.

Jag jobbar som sagt natt så jag gick upp vid 12.30 idag, fixade mat, duschade och handlade. Sen gick jag och la mig vid 16 för att hinna sova lite innan jobbet. Så när någon ringde på dörren vid 16.30 drog jag täcket över huvudet och låg helt stilla så ingen skulle höra att jag var hemma. Helt plötsligt sätter någon nyckeln i dörren... Blev först rädd eftersom min obehagliga hyresvärd gått in med nyckel utan lov när jag stod i duschen en gång. Men denna gången var det inte hyresvärden utan min alldeles underbara kille med en stor röd ros i handen. Blev så himla glad och överraskad :) Han skulle ju åka hem till sig direkt efter skolan. Han tyckte jag skulle ha något som är så duktig och jobbar så mycket nätter denna vecka. Så fint gjort och verkligen en överraskning!

//Sandy

Ska du ha barn?

Herre gud vad folk ska få barn... är det någon mer som är gravid??
Riktigt babybom år :) Min halvbror ska ha barn i mars, min killes bror den 9:e oktober, Fridas syster den 18:e december, en gamla vän ska också har barn efter jul och sen ska min 20åriga kusin bli pappa i januari (detta fick jag reda på igår). Extra kul att familjemedlemar ska ha barn så det blir lite liv och händelse. Alltid kul när en liten kommer till världen <3

Nu ska jag sova lite för denna vecka jobbar jag fem nätter och en eftermiddag. Så natti natt på er.
//Sandy

Min man


Han vet hur han ska göra mig glad, vända mitt dåliga humör, stötta, skratta så jag får ont i magen och viktigast av allt, känna mig trygg. Ni som känner mig vet att jag är otroligt stönig och har inget tålamod alls. Allt ska bli precis som jag tänkt mig och blir det inte så eller inte går tillräckligt snabbt kan jag få mega utbrott. Mogen för en 24 åring va? ;) Så stor eloge till min karl som fortfarande finns där vid min sida.

Fast sen har ju han haft tur som fann mig ;)



//Sandy

Slit för ingenting

Det där med resa genom jobbet gällde ju inte mig då. Jag går på vik men räknas tydligen fortfarande som en tim-tidare. Att jag jobbat för dem i 2 1/2 år utan att få följa med på resor, julmiddagar osv spelar ingen roll. Man är bara skrapet på botten som får skiten. Jag som blev så glad för att äntligen få följa med på något!

Men för att vända detta till något positivt... Jag är som sagt snart klar med jobbet här och då går jag vidare. Tar nya tag mot nya utmaningar! Man tjänar ingenting till att gå och vara bitter på små saker. Det tar bara massa energi som man kan lägga på annat :)

//Sandy

Äkta vänner

Har ni som jag, vänner som bara finns där när det passar dom?

Ni är några som absolut inte behöver ta åt er utav detta. Men jag skriver inga namn för jag vill inte hänga ut något. Men vi är några som jobbar häcken utav oss, har familj, pojkvän, friditsintressen osv som ska hinnas med men ändå hinner vi klämma in en träff här och där. Behöver inte vara så märkvärdigt utan en liten fika hemma hos någon, en träff när man ändå ska till stan osv. Är så otroligt tacksam över dessa små stunder men mina vänner och jag värdesätter dem högt. Men när man skriver gång på gång till en vän att "hej, skulle vara kul att ses. vet att vi jobbar mycket men jag gör alltid tid för dig om du vill och kan. så hör utav dig när du har tid och lust". Tycker att det är riktigt dålig stil när man sen får reda på att denna personen minsan kan göra tid för andra. Så nu stryker jag denna personen ifrån min "vän-lista" snart. Jag är klar med att lägga tid på vänner som tar energi och inget ger. Jag har fattat vinken...

//Sandy

RSS 2.0