Snart!!!

Snart slutar jag och då blir det äntligen Karlstad för bröllop :) Jippy!!!


Större

Igår fick vi hem nya soffan ifrån Mio :) Stor och härliga så många får plats och man kan sträcka ut sig i när man är två.


Bättre förr...?

Inlägg från i förrgår: Idag hade jag en ledig dag. Så jag och K åkte till Gammelvala :) Har inte varit där på mååånga år så det var kul att åka dit igen. Sen passade jag även på att kika in i kyrkan där F och S ska gifta sig på lördag. Väldigt mäktig kyrka!


Igår var en härlig dag. Kollade på Arvika Triathlon och sen åt vi med Sofia och Mike på The Oven :)


Såå trött

Somnar nästan på jobbet. Slutar kl15, om en timme och en kvart. Har varit massor att göra på förmiddagen och nu är det så lugnt. Hem och packa och sen till Rena två nätter :)


Uppskattning

Jag trivs så himla bra på mitt sommarjobb!! Man får så mycket uppskattning av kollegor och vårdtagare :) Fick höra både i förrgår och idag av kollegor att jag gör ett bra jobb. Av vårdagarna får man ofta höra att man är värdefull för dem i deras vardag. Sådant värmer alltid att höra :) Så glöm inte att ge varandra beröm emellanåt för vi alla behöver få höra det!


Märklig känsla

Idag var jag med om att en brukare gick bort. Var en märklig känsla då jag var den första i vår grupp som träffade hen. Men jag personen mår bra där den är nu och slipper ha ont! Något som detta jobbet gör en, är ödmjuk. Jag är så glad att jag är frisk och kan göra vad jag vill när jag vill. Så jag ska njuta så mycket jag bara kan av livet så att jag inte ångrar något på ålderns höst.


Min "helg"

Nu har jag varit ledig i två dagar. Har varit och hälsat på mamma :) Dit kom även mormor och en av mina mostrar kom och gjorde oss sällskap. Var så mysigt att träffa alla igen. Denna dag åkte vi till Magnor för att hälsa på K:s mormor. Där fick vi hemmagjord körsbärssaft och bullar och spelade lite kortspel medan regnet öste ned. På hemvägen var det knappt så vi såg vägen framför oss! Vi shoppade även lite i Charlottenberg och kvällen spenderades i By hos K:s brors sambos föräldrar. Bröderna skulle nämligen på orientering på ovannämnt ställe. Så då passade jag på att mysa med lilla S och H :) Men nu är jag såå trött så nu får det bli natten om jag ska orka med morgondagen!


Leta nytt

Idag har vi varit till Karlstad. Blev en tur på Mio möbler för att se om vi hittade någon soffa. Vi hittade en som vi gillade men kände att vi behövde sova på saken. Hittade även en supersnygg fåtölj som jag skulle vilja ha, men den kostade lite väl mycket :( Jaja, drömma kan man göra :)


Ledigt

Nu har jag ledigt i två hela dagar. Vilken lyx! Det firade vi med lite äppelpaj med vaniljvisp här hemma :) I morgon blir det Karlstad för ett besök på IKEA, spana på efter en soffa och hälsa på mamma. Det blir trevligt det!


Myspys

Hälsade på syskonen i Granebo! Var gott att mysa med dem och så klart firade vi mamma A som blir 25 år imorgon :) Lilla S klädde ut sig till doktor... mycket tjusigt ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2155047/images/2012/pic_4ff9d6b79606ee4da900003b.jpg" class="image">


Wrångman

Igår var det då dags för den årliga Wrångman tävlingen. I år kom K på 2:a plats med en halv poängs marginal!


RSS 2.0