Keso

Idag orkade jag ta mig till skolan men man är bra seg. Orkade inte riktigt att äta så fick bli kesomellanmål. Denna var verkligen supergod!


Vackra Värmland

Idag kom jag också ut på en tur efter att ha legat i soffan nästan hela dagen. Älsklingen tog med mig till en utsiktsplats men utsikt över hela Arvika. Värmland är bra vackert :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2155047/images/2012/pic_195828617.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2155047/images/2012/pic_195828617.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2155047/images/2012/pic_195828904.jpg" class="image">


Sjukstuga

Vi har legat sjuka hela helgen. Idag längtade jag ut efter frisk luft så fick bli en promenad. Blev en promenad, på ca 2,5km, runt sågudden och bort till svärföräldrarna. På vägen tog vi oss en glass i det fina vädret. Kändes gott men ser vad blek och trött jag ser ut!
Ikväll blir det mys i soffan igen :)


Influensan

Jag är helt slut. Ont i skallen, näsan (då jag snyter mig var 20e minut) extremt trött och fryser hela tiden. Så ligger mest i soffan.


Sliten på ett gött sätt

Full rulle med skola och jobb. Härligt!
Har fått ett avbrott och kunnat få jobba lite extra. Fördelar är att man kan komma till jobbet med helt ny energi, och andra ögon. Han förbi Åhléns innan jag skulle med tåget. Har insett att jag behöver byta rougeborste. Så det fick bli en ny + lite annat smått och gott. Kvällen spenderas framför Biggest Loser med keso, hallon och blåbär med lite vaniljsocker på. Riktigt gott och ett tips på nyttigt mellanmål eller fika :)


Omtyckt

Gissar att man är omtyckt när man får sådant här...


Uppfräschning

Det var verkligen dags att klippa sig och fräscha till håret. Chansade och gick till bästa Malin på Clipodrom och som tur var hade hon tid precis då.


Fröken Fridolin

Idag fyller en kär vän år. Grattis Fridolin (Frida) på 25-årsdagen! Detta firade vi igår med god mat och trevligt sällskap på Tempel. Sen blev det en smarrig drink på Frost! Kommer tyvärr inte ihåg namnet trotts att jag frågade minst 10 gånger vad den hette, men god var den.




Just do it!

Har funderat lite på om man skulle försöka sig på att börja springa igen. Sprang ett för lääääänge sedan i spåret vid Universitet när jag gick i 9:an (jag sa ju att det var länge sedan!). Sen fick jag reda på att jag hade en medfödd skada på min höft. Det började med att jag fick väldigt ont i knät när jag sprang och det blev ibland så jobbigt att jag tappade balansen. Värst var det dagen efter. Då kunde jag ibland inte gå trotts voltaren och andra tabletter. Efter att ha röntgat knät och höften visade det sig att det var just i höften som problemet satt. Där hade jag ju aldrig ont när jag sprang! Sen har problemet hindrat mig i flera år och rädslan att få samma prblem igen har nog hindrat mig lite. Så nu funderar jag på att bygga upp min kondition och så småningom börja springa igen. Det skulle vara så skönt! Just nu har jag sveriges sämsta kondition så det vore väldigt gott att komma igång. Bättre kondition skulle även gynna mig när det kommer till styrketräning.
Har i alla fall kollat på ett par skor och favoriterna är från NIKE!

NIKE lunarglide + ska vara bra för alla. Sportamore.se skriver såhär om skon: Skon har dynamic support för att vara så stabil som möjligt utan att ta bort löpupplevelsen. Dynamic support gör det möjligt för en mängd olika löpare att använda denna sko. Systemet anpassar sig efter varje läpares fotisättning och passar på så sätt de som har ett neutralt steg, de som pronerar och de som överpronerar. Hmm... snygg men lite skeptisk till att den verkligen ska passa alla! Bra reklam om inte annat. Någon som testat denna eller har andra tips?



Sen har vi denna skönhet, NIKE free XT flexible ,som ska ge lite känsla av barfotalöpning vilket jag är väldigt nyfiken på.


En paus

Ibland kan det vara gott med en paus. Sitter just nu med en hemtenta och kände att det vore gott att komma ut i friska luften och solen. Så nu laddar jag lite energi så ska jag snart återvända till arbetet igen. En av de bästa ställena är hamnen här i Arvika. Så himla vackert och mysigt :)



Kålpudding

Var riktigt länge sedan jag gjorde kålpudding. Det var en av mina favoriträtter när jag bodde hemma. Så ikväll prövade jag på att göra en och det blev super gott. Skulle bara ha stekt på kålen lite till ;) Till efterrätt blev det chilitryffel från Åre Chokladfabrik :)


Lite tungt

Lite tungt då vi fått dåliga nyheter. Försöker tänka att allt ska gå bra men det finns inga garantier. Så nu hoppas vi och ber om att allt ska gå så bra det kan gå!

Annars har veckan gått i 120. Så först i helgen jag kunnat gjort allt jag tänkt mig. Tränat och njutit av det fina vädret. Nu ikväll gräddas fildegsbröd. Det är hur gott som helst :) Imorn ska jag ladda upp massa energi genom att få träffa Frida. Ska bli så skönt att få träffa någon annan än sin studiegrupp. Nu tar jag kvällen och hoppas på att brödet snart är klart. Sen ska jag mysa ned mig i soffan med sambon som jag knappt sett i veckan. Det blir gott det :)


Fy!

Haft metod och experiment hela dagen. Totalt fel upplagt och gjorde att halva klassen stod still i sitt arbete hela förmiddagen. Så när vi kl13 skulle köra vårt experiment kunde de andra skriva metod och bli helt klar till kl16 medan vi övriga fick sitta kvar övertid. Så kom hem runt kl19. Imorn är det upp 06.15 igen. Vad jag ska göra på lördag? SOVA!


Göttit

Haft heldag i skolan och det har gått i 120! Det finns just nu inte så mycket utrymme för annat än studier... Mamma ringde här om dagen och var riktigt orolig då jag varken ringt, skickat sms eller uppdaterat mig på FB. Blev bortskämd ikväll med fläskfilégryta med färsk ingefära, vitlök och annat gottit i, mums! Sådant som uppskattas hos en sliten student ;)

Nu är jag så trött och måste sova så jag orkar med ännu en hektisk dag i morgon. Kl06.15 ringer väckarklockan och jag är inte vidare morgonpigg...


Sköning

Träffade lilla S i helgen och det var riktigt gott med chokladkaka. Hon hade choklad över hela ansiktet. Så det fick bli ett bad efteråt. Sen var det gott att mysa hos farbror :)


Vuxna män

Två vuxna män som leker, spelar FIFA här hemma så då gör jag lite kvinnliga saker som att måla naglarna...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2155047/images/2012/pic_192232090.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2155047/images/2012/pic_192232090.jpg" class="image">


RSS 2.0