Proppmätt

http://Blogg.se">Blogg.se verkar krångla när man bloggar via appen. Bilder kommer upp huller om buller och det är massa konstig text som om att man skulle lagt upp massa bilder som inte kan visas trotts att det är dom som redan lagts upp. Någon mer som har detta problem?

Annars har dagen varit bra. Ikväll blev det grillat hos ett par vänner i det fina vädret. Riktigt skönt att kunna sitta ute och L hade gjort supergod kladdkaka till efterrätt. Kan säga att jag är mer än mätt!

 


Full fart

I fredags var jag med några klasskamrater på aw. Riktigt lyckad och trevligt kväll som bjöd på massa skratt. Så det blev övernattning i K-stad för igår var det dop av mitt kusinbarn. Tyvärr var jag tvungen att passa tåget hem så han inte prata med alla så mycket som jag hade önskat. Sen när jag kom hem överraskade älsklingen med en supergod middag :) Man kan säga att helgen har spenderats i ätandets tecken. Ska ut och springa och kvällen spenderad med några vänner för film och mat...

 

 


Nervöst

Imorgon väntar en dag med nya händelser. Först skola och sen träffa L som är hemma från London för en lunch på stan :) Sen ska jag iväg på något som jag väntat länge på. Hoppas att det kommer gå bra och att det ska kännas rätt. Om det gör det får ni reda på i morgon :) Så nu ska jag och mina fjärilar i magen gå och lägga oss då klockan ringer 06.20. Natti natt!

Ps. Hittade de här klänningarna på stan. Vad tycks? Kan nämligen inte bestämma mig ;) Så smakråd behövs.


Något att se fram mot

Idag kom det superfina inbjudningskortet till F & S bröllop. Extra kul med ett unikt kort, egen designad för dem :) Längtar tills dagen kommer!


Lycka

Idag gjorde jag debut i joggingspåret för första gången på flera år. Det var helt underbart! Inte ont i knä eller höft, fick bara lite håll. Var svettigt men så gott med frisk luft och känns att man klarar något man varit rädd för i flera år. Så jag gissar att träningen har hjälp ändå ;)


Att sakna och längta

Ibland saknar jag mina vänner så otroligt mycket. Vi bor en bit ifrån varandra och har ofta ett fullspäckat schema med jobb eller skola. Men det är gott att veta att ni alltid finns där, och jag finns alltid här för er! Så här kommer ett bildregn... har såå mycket bilder och minnen från våra stunder tillsammans. Är så tacksam för att ni finns <3 


Det är så det ska vara

Igår satt jag hemma hos mamma för att skriva klart min tenta. Då hade mamma slut på bläck så var tvungen att byta bläckpatron och det krånglade massor. Så en kvart för sent lämnade jag in arbetet med administratören sa att det var okej... puhh! Sen blev jag kvar hos mamma och följde med henne på sminkkväll med Mary Key. Riktigt trevligt sällskap och roligt att få pröva nya produkter :) Nu får det bli natten då det väntar en lång dag i skolan.



Kalas

Har varit en trevlig helg med besök ifrån Falun :) Så igår var vi och tränade ihop och sen på kvällen lagade B middag åt oss och sen avslutade vi med film. Idag har jag skrivit på tentan och sen har vi firat Ks föräldrar som fyllt/fyller år. Blev större kalas än planerat men det var riktigt trevligt. Ks farföräldrar kom och dem har vi inte sett på länge så det var gott att få krama om dem. Farmor G tyckte det var väldigt intressant att man kunde ta bilder med telefonen. Blev en del roliga bilder men jag bjuder bara på hennes "drottningvink" :)


Det går bra nu

Det går bra med träningen. Det är tredje passet denna veckan. Mår så mycket bättre när jag får röra på mig några dagar i veckan :) Något som går segare är hemtentan. Har skrivit 1 1/2 av minst 5 sidor. Så efter träningen köpte vi med oss mat och åkte till en jätte fin utsiktsplats och åt lunch :) Sen lyckade sambon till det med wienerbröd! Själv har jag en Ben and Jerry's i kylen :D

Ps. Ja det var riktigt svettigt på gymmet idag... och tungt som ni ser på min tjusiga min ;) Jag bjuder på den!


Nytt upplägg

Tränade igår för första gången sedan influensen. Det gick över förväntan. Idag prövade jag mitt nya träningsupplägg vilket är att gå tillbaka till helkroppspass. Har stått still med träningen och jag blir varken bättre eller sämre i övningarna. Den enda delen jag blivit starkare i är benen men då var jag otroligt klen i dem innan och fokuserat mera på dem i slutet. I slutet av passet var jag riktigt slut och när vi kom hem mådde jag illa. Så fick bli en sked med jordnötssmör :P Har inte ätit det på jätte länge och absolut inte med sked. Men det funka mot illamåendet. Har prövat mina löpardojor och de var kanon :D Vilken skillnad! Nu ska bara konditionen bli bättre så jag orkar springa längre.


Rena påsken 2012

Här jobbar jag mig upp till Dambua. En lätt lutning några kilometer. 

En liten paus och njuta av den fina utsikten. 

Äntligen uppe på toppen av berget. Sen är det bara att staka sig resten av vägen...
Framme vid Dambua så vi la oss och vilade, solade och fikade med kvikklunch! :) 

en väldigt härlig påsk med andra ord. Fattar inte riktigt att jag orkade den långa biten när det är andra gången i mitt vuxna liv som jag står på ett par skidor. Men det kommer bli fler gånger :)

Påskmys

Frånvaron har berott på att vi har varit i norska fjällen under påsk. Där finns varken el, rinnande vatten eller toalett. Istället får vi tända ljus, gå på dass och hämta vatten i bäcken :) Gick min första riktiga tur på längdskidor 1,3mil. Underbart då det var strålande solsken. Gjorde dock en vurpa i en nedförsbacke när spåret plötsligt försvann och jag inte är en hejare på att bromsa än. Med det gick... bara lite blå om en knät. Har haft en toppen helg. Vi var även förbi sportshopen på hemvägen där jag fann Nike Lunarglide (junior) till kanonpris! Så fick dem i tidig födelsedagspresent av älsklingen då jag önskade mig dessa när jag fyller år. Men nu är vi rätt trötta så får bli soffan och någon bra film.


Ambrosia

Gjorde ambrosikaka idag. Aldrig gjort det för med det var enkelt att göra också har jag något att bjuda gruppen på imorn. Fika uppskattas alltid ;)


Myspys

Har haft en trevlig helg som började med att fira moster Ulla som fyllde 60år. Hela tjocka släkten var samlad vilket inte händer så ofta. Men det var trevligt att träffa alla även om man inte hinner prata med dem så mycket. Det bjöds på smörgåstårta, vanlig tårta och kakor. Min mage gillar inte allt detta så mådde riktigt illa på kvällen! Då åt jag ändå inte mycket men min kropp har någon slags spärr för hur mycket fett och socker den vill ta in och sen får jag ont i skallen, mår illa och skakig i kroppen. Dagen efter kan jag nästan känna mig bakis. Någon annan som upplever detta?


RSS 2.0