3 veckor kvar!


Just idag är det tre veckor kvar till Cypern! Är lite smått nervös då jag aldrig flygit förr. Så lite pirrigt är det. Annars är det mycket med studierna nu. Hade redovisning av grupparbete igår och på torsdag väntas tenta (som ingen riktigt känner sig säker på) och på fredag fyller jag 25år! :)  


På våran 1år och 5månaders dag åker vi älskling!

//Sandy

Påsk!

Påsken blev inte riktigt som man hade tänkt sig men den blev bra ändå. Skulle hälsat på K:s släkt i Norge, åkt till  hans föräldrars nya sommarstuga och hjälpt till att rensa upp. Istället blev K förkyld och vi tvingades åka till akuten. Inget allvarligt alls men något som K måste göra då han får en infektion i kroppen. Slutade med att jag blev 300kr fattigare för att jag var tvungen att ta prover som jag egentligen inte hade behövt ta för läkaren såg fel! Söndagen slutade iaf som planerat hos S och A för lite grillning på kvällskvisten. Hur mysigt som helst och man fick gosa med lilla S <3


Farbror pussar på lilla S... Sen visar han upp all mat vi senare ska njuta av :)



Lite häng på altanen och den goda maten :)

//Sandy



Är här för att stanna

Vilken underbar dag! Åkte hem från K:s hemstad tidigt i morse och det var verkligen ljumma vindar som blåste och solen sken. Gjorde inget att tåget var 27min försenat ;) Folk har gått i kortärmat och själv höll jag på att svettas ihjäl på bussen hem från vv-mötet. Idag visade dock inte vågen några positiva siffror, +0.3kg var det. Men jag vet precis vad gjort och hade räknat med det. Hade blivit förvånad om den visade minus! Var inne på opertion i fredags och var sövd och efter det skämde jag bort mig själv med en stor påse godis! Älsklingen och jag tyckte man kunde få slå till på det och jag är glad vågen inte visade mer.

I helgen har jag bara tagit det lungt och vi har hjälpt K:s bror och sambo att göra i ordning i deras stora trädgård. Hittade väldigt mycket konstigt där. Bla. gamla ölburkar, kaviarburk, käke från något djur och annat konstigt. Vi hittade en vajer som var fäst i gräsmattan och när vi skulle gräva fram det visade det sig att det satt fast i en lååång gärn grej i en sten. Vi fick loss denna sak som var 1,5m lång och satt som bara den! Men annars en skön helg :)

//Sandy


Bestämt oss...

...vart vi ska åka. Det blir Fig Tree Bay i 1 vecka :) Ska bli så otroligt skönt att få komma bort!





//Sandy

RSS 2.0