Det ska vara gött att leva...


Har haft ett  par riktigt härliga dagar i Arvika (som vanligt). Fredagen var lugn då K var ledig så han kom till K-stad för att hämta upp mig då han hade studiebesök på öppenpsyk. Så glad för hans skull då dom är jätte nöjda med honom på praktiken. Kommer små ord då och då som visar på att de är mer än nöjda. Han är omtyckt bland brukare och personal och har redan varit ute på egna uppdrag vilket visar på stort förtroende.

På lördagen var vi Charlottenbergs shoppingcenter men K och svärmor. Hälsade även på hans underbara Farmor och Farfar. Så underbara människor. Sen på kvällen var det inflyttnings/födelsedagsfest hos K&K :) Trevligt att träffa och prata med nya människor som kommer från ens framtida bostadsort. Hoppas på fler tillfällen. Söndagen var lugn men middag och svärföräldrarna. Kollade på massa kort med mamma I på K när han var liten. Hittade en så himla härlig bild på honom där han gjorde en speciel sak som han gör än idag som vuxen haha. Annars spenderades kvällen framför tv:n med tacos, grönsaker med dipp och film. Myspys värre!

Idag tog jag middagståget hem till K-stad där mamma kom och hämtade upp mig. Blev en lunch med henne och blomsteraffären :) Sen var jag och sa upp min lägenhet. Så 1 dec blir det förhoppningsvis flytt annars den 1 feb. Sen har jag ju dessa älskade tentor! Så ikväll har jag suttit med den och kommit igång bra... så himla härligt!!

Dagens stora plus var när K kom hem på sin lunch för att krama och pussa mig hej då innan jag skulle med tåget. Världens finaste K!

//Sandy


Älskade smärta


Kan säga att träningen tog bra sist. Har ont i hela hela överkroppen. Härlig känsla! ;)

Igår satt jag på Uni hela dagen och plugga. Känns som denna hemtentan kan bli riktigt bra o jag lägger ned mig. Hämtade även ut min andra hemtenta som jag fick U på. Visade sig att jag hade G på de första tre delarna och bara behöver komplittera med sista delen :) Annars var läraren nöjd trotts att mycket saknades. Puhh vilken tur jag har! Annars rullar det på. Ska snart med tåget till K-stad och göra några ärenden och träffa lilla mamma. Sen blir det tåget tillbaka till Arvika. På lördag väntar inflyttning-/födelsedagsfest. Ska bli riktigt kul :)

Sen har jag haft super problem med att sova om nätterna och vänt väldigt på dygnet. Blir kanske så när man pluggar? Men nu har jag skaffat bättre rutiner att jag går och lägge rmig senast 23.00 och ställer klockan på 08.00. Då får jag ändå sova ut och kommer upp i tid för att göra allt det jag ska. Har ni några smarta tips eller själva haft problem med sömn?

/Sandy

Som ett barn...

Äntligen ska jag iväg och träna. Har haft något virus i kroppen och inte vågat träna riktigt då jag varit rädd för att bli sämre och kännt mig dåligare de dagar det har varit mycket att göra. Hjälpte en vän att flytta för någon vecka sedan och dagen efter var jag helt slut. Men nu är det 3 veckor sedan jag tränade och jag kan hoppa till gymmet av ren lycka! Finns inget som får mig att må så bra som ett riktigt bra träningspass. Och då menar jag både fysiskt och psykiskt. Jag får hålla igång kroppen och rensa tankarna :) De där tankarna brukar snurra lite väl mycket så då har gymmet blivit min fristad.

Sen har jag beställt något som jag gått läääänge och funderat på. Nämligen en Iphone 4... vi så klart :)



/Sandy


Tjoho, whiii och tjong!

Vi var på 1års-kalas här om veckan. De finns inget som värmer så mycket som när denna lilla sötsak firar av ett leende med sina små risgryn! Så det har varit massa bus och full fart. Fick även följa med på babysim förra tisdag. Himla kul och tiden gick otroligt snabbt!


S äter tårta själv :)

Annars har det varit ganska mycket skola men jag ahr varit så otroligt omotiverad. Har gått dragandes med något virus och i 3 veckor på tisdag. Ena dagen går det bra och jag känne rmig rätt pigg för att nästa dag vara helt slut på energi. Jag kan sova 12 timmar utan problem. Sen har jag haft (ursäkta ordvalet) en jäkla massa snor som suttit långt upp i näsan, i bihålorna. Fick höra på apoteket att jag skulle pröva Sinova då jag inte fick använda nässpray längre. Och det funkade super!! Äntligen kan jag andas igen :) Så nu känner jag mig pigg igen men kuggade tyvärr på hemtenat (hur man nu lyckas med det). Så besviken på mig själv men jag skyller faktiskt på min enorma trötthet och viruset. Nu kommer jag tillbaka starkare och piggare än någonsin!!

Annars får ni väldigt gärna hålla tummarna för att en tjej vill byta lägenhet med K. Hon har en stor ljus 2:a med högt i tak i centrala delarna. Sak är den att hon var och kollade på "våran" för någon månad sedan och sen fick vi reda på att hon inte alls ville byta utan hyra ut i 2hand. Vilket vi inte alls var intresserade utav. Så vi får se om hon kan ta sitt förnuft till fånga!

/Sandy


Höstrusk och tentatider

Jag har inte tid att skriva här så mycket då det är väääldigt intensivt i skolan. Igår hade vi inlämning av tenta och nu ska vi börja med rollspel, hemtenta och grupparbete. allt ska vara kalr tinom 5 veckor. Full fart kan man säga! Så fokus är just nu på skolan så får resten bli som det blir kan man säga ;) Har iaf varit på kalas. Både av våran vän S som blev 23 år och K:s mormor som fyllde 75 år. Var ute och åt med S på ett riktigt trevligt ställe och sen gick vi vidare för lite biljard.Till helgen blir det kalas igen av K:s brorsdotter S som fyller 1 år <3


Födelsedagsbarnet :)


Hela gänget där två av oss kunde sett lite gladare ut ;)

//Sandy




RSS 2.0